Firma Farah Kawoesi

Västra Götalands län

Information

Firma Farah Kawoesi hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Firma Farah Kawoesi finns. I Kungälv så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Firma Farah Kawoesi tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Firma Farah Kawoesi har haft sedan 2003-05-08. Firma Farah Kawoesi har funnits sedan och 2003-05-08 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Firma Farah Kawoesi så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0303-10212.

Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Firma Farah Kawoesi har idag 591029-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Firma Farah Kawoesi

Butik med tvål, kryddor, hudvårdsprodukter samt handel av te.

I Firma Farah Kawoesi så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kawoesi Hamadani, Tayebeh som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .