R-M-S-Service

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungälv och R-M-S-Service är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och R-M-S-Service är ett av dem. Statusen för R-M-S-Service är att Bolaget är aktivt.

R-M-S-Service är ett Enskild firma och skapades 2002-11-06. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där företaget finns i jobbar för att företag som R-M-S-Service ska trivas.

R-M-S-Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-12-12. I Kungälv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tillhandahålla tjänster åt industrin avseende tvätt, vård, rostskyddsbehandling och reparationer av bilar. Fastighetsservice och fastighetsskötsel såsom gräs- och buskklippning, anläggning av gräsytor samt snöröjning och vaktmästeri. Försäljning, vård och reparationer av båtar samt försäljning av inom- och utombordare. Uthyrning av personal. Däckservice, budservice samt försäljning av motorcyklar, mopeder och cyklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att R-M-S-Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-12-12.

Idag är R-M-S-Service och det finns flera företag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med R-M-S-Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-220061.

.

De som är på något sätt har med R-M-S-Service är Sjöholm, Robert Martin som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

R-M-S-Service har 581201-XXXX som sitt organisationsnummer.