Fors Kranservice

Västra Götalands län

Information

580908-XXXX är organisationsnummer för bolaget Fors Kranservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fors Kranservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som Fors Kranservice finns i.

Fors Kranservice har varit registrerat sedan 1993-09-16 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fors Kranservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Fors Kranservice är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Fors Kranservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fors Kranservice så kan ni göra det på telefon genom 070-5801018 eller genom brev på följande adress:

Försäljning, nymontering, service och reparation inom hydraulik.

Det finns olika personer som har en koppling med Fors Kranservice och det är Nilsen, Björn Åke Lorang som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,