RTS, Roland Andersson Teknik o Service

Västra Götalands län

Information

RTS, Roland Andersson Teknik o Service är ett av många verksamheter som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som RTS, Roland Andersson Teknik o Service finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

RTS, Roland Andersson Teknik o Service är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-06-29.

RTS, Roland Andersson Teknik o Service som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-07-18. Men sedan 1996-01-01 så har RTS, Roland Andersson Teknik o Service varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RTS, Roland Andersson Teknik o Service så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-222816.

Kungälv arbetar för att verksamheter som RTS, Roland Andersson Teknik o Service ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för RTS, Roland Andersson Teknik o Service. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Montage och service av passagesystem, grind och dörrautomatik. Lantbruk och maskinentreprenad såsom körning med lantbruks- maskiner och minigrävare.

Firmatecknare för RTS, Roland Andersson Teknik o Service är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RTS, Roland Andersson Teknik o Service och det är följande personer, Andersson, Göte Roland som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för RTS, Roland Andersson Teknik o Service är 570329-XXXX.