QMA Quality & Marketing Advisors

Västra Götalands län

Information

QMA Quality & Marketing Advisors är ett av många verksamheter som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som QMA Quality & Marketing Advisors finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

QMA Quality & Marketing Advisors är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

QMA Quality & Marketing Advisors som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-11-17. Men sedan 1996-01-01 så har QMA Quality & Marketing Advisors varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på QMA Quality & Marketing Advisors så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-225672.

Kungälv arbetar för att verksamheter som QMA Quality & Marketing Advisors ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för QMA Quality & Marketing Advisors. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Konsultverksamhet inom kvalitet och marknadsföring för till- verknings- och exportföretag samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för QMA Quality & Marketing Advisors är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till QMA Quality & Marketing Advisors och det är följande personer, Hatala, Tibor som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för QMA Quality & Marketing Advisors är 570113-XXXX.