Glose södra entreprenad

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Enskild firma som heter Glose södra entreprenad. Det finns flera verksamheter som liknar Glose södra entreprenad i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Glose södra entreprenad är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-03-18 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2009-02-25 så har Glose södra entreprenad varit registrerat och sedan 2004-03-18 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Glose södra entreprenad och det finns fler verksamheter som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Glose södra entreprenad så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Glose södra entreprenad så kan ni göra det på 073-3852175.

Enteprenadverksamhet såsom markentreprenad och rivning, reparation inom verkstadsbranschen och av båtar samt åkeriverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kullberg, Thomas Sjunne Adolf som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Glose södra entreprenad har 560707-XXXX som sitt organisationsnummer.