firma Stefan Larsson Design & Promotion

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungälv och firma Stefan Larsson Design & Promotion är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och firma Stefan Larsson Design & Promotion är ett av dem. Statusen för firma Stefan Larsson Design & Promotion är att Bolaget är aktivt.

firma Stefan Larsson Design & Promotion är ett Enskild firma och skapades 2006-07-06. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där bolaget finns i jobbar för att bolag som firma Stefan Larsson Design & Promotion ska trivas.

firma Stefan Larsson Design & Promotion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15. I Kungälv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Motivdesign och lackeringsverksamhet av fordon och fordonsrelaterade tillbehör. Event och promotionsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att firma Stefan Larsson Design & Promotion är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15.

Idag är firma Stefan Larsson Design & Promotion och det finns flera bolag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med firma Stefan Larsson Design & Promotion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-3251880.

.

De som är på något sätt har med firma Stefan Larsson Design & Promotion är Larsson, Olof Stefan som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

firma Stefan Larsson Design & Promotion har 560611-XXXX som sitt organisationsnummer.