LARS-GÖRAN JANSSON HANTVERK

Västra Götalands län

Information

560605-XXXX är organisationsnummer för företaget LARS-GÖRAN JANSSON HANTVERK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LARS-GÖRAN JANSSON HANTVERK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som LARS-GÖRAN JANSSON HANTVERK finns i.

LARS-GÖRAN JANSSON HANTVERK har varit registrerat sedan 1990-01-18 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LARS-GÖRAN JANSSON HANTVERK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

LARS-GÖRAN JANSSON HANTVERK är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för LARS-GÖRAN JANSSON HANTVERK är följande:

Vill ni komma i kontakt med LARS-GÖRAN JANSSON HANTVERK så kan ni göra det på telefon genom 0303-220408 eller genom brev på följande adress:

Snickeriarbeten, inredningar, möbler, slöjd och konservatorsarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med LARS-GÖRAN JANSSON HANTVERK och det är Jansson, Lars Göran som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,