Waerna Om

Västra Götalands län

Information

Waerna Om hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Waerna Om finns. I Kungälv så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Waerna Om tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Waerna Om har haft sedan 2004-06-03. Waerna Om har funnits sedan och 2004-06-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Waerna Om så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0303-64184.

Kungälv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Waerna Om har idag 560308-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Waerna Om

Tjänster inom området friskvård och hälsa. Behandlingar med komplementär medicinska metoder: Svensk klassisk massage, bindvävsmassage, energimassage, kinesologi, arbets- och idrottsskador, akupressur, healing. Studiecirklar, föredrag och kurser för ett ökat hälsomedvetande för enskilda och anställda på företag. Healingkurser.

I Waerna Om så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Waern, Maria Birgitta som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .