HW System

Västra Götalands län

Information

HW System är ett företag som finns i Kungälv. I HW System finns det lite olika personer som är förknippade och det är Viberg, Birger Håkan som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med HW System så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HW System på telefon 070-5881565.

Konstruera och tillverka robotsystem till industrin. Konsultation i samband med projektering av automationsutrustningar. Utbildning av personal på robotar och system. Service och reparation av robotar och robotsystem. Importera och sälja robotar och system till och från utlandet.

Idag är HW System av bolagstypen Enskild firma.

HW System är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HW System innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-04-19 och HW System är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HW System så är det följande:

HW System har 560209-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.