Fikabutiken i Rollsbo AB

Västra Götalands län

Information

556750-8105 är organisationsnummer för företaget Fikabutiken i Rollsbo AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fikabutiken i Rollsbo AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Fikabutiken i Rollsbo AB finns i.

Fikabutiken i Rollsbo AB har varit registrerat sedan 2008-01-29 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-02-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fikabutiken i Rollsbo AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-03-06.

Fikabutiken i Rollsbo AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fikabutiken i Rollsbo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fikabutiken i Rollsbo AB så kan ni göra det på telefon genom 0303-719030 eller genom brev på följande adress:
Bultg. 14, 442 40, Kungälv

Säljer mat, bakverk och dryck

Det finns olika personer som har en koppling med Fikabutiken i Rollsbo AB och det är Larsson, Ulrika Marie som är född 1985 och har titeln VD, Larsson, Ulrika Marie som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lisbeth Marie som är född 1964 och har titeln Suppleant, Larsson, Sven Thore Ulrik som är född 1963 och har titeln Suppleant, Hedin Göran, Anna Mikaela som är född 1975 och har titeln Revisor, Kungälvs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor