Krogen i Kungälv AB

Västra Götalands län

Information

Krogen i Kungälv AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Krogen i Kungälv AB finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Krogen i Kungälv AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Krogen i Kungälv AB har haft sedan 2007-08-03. Krogen i Kungälv AB har funnits sedan och 2007-08-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Krogen i Kungälv AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Västra g. 80, 442 31, Kungälv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0303-13344.

Kungälv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Krogen i Kungälv AB Privat, ej börsnoterat.

Krogen i Kungälv AB har idag 556733-9626 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Krogen i Kungälv AB

Bolaget ska bedriva restaurangrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Krogen i Kungälv AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Savic, Ljubisa som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundblad, Jan Åke Tyrone som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ahlert, Lars Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .