Solberga Interiör AB

Västra Götalands län

Information

Solberga Interiör AB är ett av många företag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Solberga Interiör AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Solberga Interiör AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-07-30.

Solberga Interiör AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-04-20. Men sedan 2007-07-30 så har Solberga Interiör AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Byv. 50, 442 98, Kode. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Solberga Interiör AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Kungälv arbetar för att företag som Solberga Interiör AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Solberga Interiör AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel och konsultationer avseende inredning av offentlig miljö samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Solberga Interiör AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Solberga Interiör AB och det är följande personer, Langendorf, Hans Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Langendorf, Anna Liselotte som är född 1968 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Solberga Interiör AB är 556728-4293.