Snickare Lindberg i Åsebyberg AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungälv och Snickare Lindberg i Åsebyberg AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Snickare Lindberg i Åsebyberg AB är ett av dem. Statusen för Snickare Lindberg i Åsebyberg AB är att Bolaget är aktivt.

Snickare Lindberg i Åsebyberg AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-02-13. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Snickare Lindberg i Åsebyberg AB ska trivas.

Snickare Lindberg i Åsebyberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01. I Kungälv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall sälja tjänster och material inom byggbranschen och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Snickare Lindberg i Åsebyberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Snickare Lindberg i Åsebyberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Snickare Lindberg i Åsebyberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-250970.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Snickare Lindberg i Åsebyberg AB är Lindberg, Glenn Jörgen som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Malin Chanette som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hedin Göran, Anna Mikaela som är född 1975 och har titeln Revisor, Kungälvs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Snickare Lindberg i Åsebyberg AB har 556723-5303 som sitt organisationsnummer.