Bygg o Bomiljö i Väst AB

Västra Götalands län

Information

556721-5396 är organisationsnummer för företaget Bygg o Bomiljö i Väst AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bygg o Bomiljö i Väst AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Bygg o Bomiljö i Väst AB finns i.

Bygg o Bomiljö i Väst AB har varit registrerat sedan 2007-01-23 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bygg o Bomiljö i Väst AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-10.

Bygg o Bomiljö i Väst AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bygg o Bomiljö i Väst AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bygg o Bomiljö i Väst AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4244557 eller genom brev på följande adress:
Bronsåldersg. 24, 442 51, Ytterby

Bolagets verksamhet är att bedriva byggnadsentreprenad, fastighetsförvaltning , köp och försäljning av fastigheter, värdepappershantering och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bygg o Bomiljö i Väst AB och det är Berntsson, Bernt Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Bengt Sixten som är född 1956 och har titeln Suppleant, Claesson, Maria Katarina som är född 1965 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,