Helhetshus i Sverige AB

Västra Götalands län

Information

556719-6992 är organisationsnummer för företaget Helhetshus i Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Helhetshus i Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Helhetshus i Sverige AB finns i.

Helhetshus i Sverige AB har varit registrerat sedan 2007-01-08 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Helhetshus i Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-08.

Helhetshus i Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Helhetshus i Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Helhetshus i Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 031-3525040 eller genom brev på följande adress:
Drottningg. 11 B, 411 14, Göteborg

Bolaget skall bedriva verksamhet inom projekt-, bostads- och fastighetsutveckling samt hantera försäljning, köp och förvaltning av bostäder och lokaler samt tillhandahålla konsulttjänster inom dessa områden och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Helhetshus i Sverige AB och det är Agblad, Mats Gunnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyström, Mats David som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Thurfjell, Pär Erik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellqvist, Fritz Magnus som är född 1965 och har titeln Suppleant, Waern, Carl Fredrik Johan Gustav som är född 1971 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor