Rollsbo Terminalservice AB

Västra Götalands län

Information

Rollsbo Terminalservice AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Rollsbo Terminalservice AB finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rollsbo Terminalservice AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Rollsbo Terminalservice AB har haft sedan 2007-03-29. Rollsbo Terminalservice AB har funnits sedan och 2007-03-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rollsbo Terminalservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bilg. 21, 442 40, Kungälv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0303-92440.

Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Rollsbo Terminalservice AB Privat, ej börsnoterat.

Rollsbo Terminalservice AB har idag 556719-2132 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Rollsbo Terminalservice AB

Bolaget skall bedriva terminal- och fraktservice samt därmed förenlig verksamhet.

I Rollsbo Terminalservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Francke, Lars Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Francke, Staffan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Jacobsson, Per-Acke som är född 1954 och har titeln Revisor, Acke Jacobsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .