Sweet Swede Studio AB

Västra Götalands län

Information

Sweet Swede Studio AB är ett av många bolag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Sweet Swede Studio AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sweet Swede Studio AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-02-01.

Sweet Swede Studio AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-12-07. Men sedan 2007-02-01 så har Sweet Swede Studio AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Barlinds v. 29, 440 30, Marstrand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sweet Swede Studio AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5688123.

Kungälv arbetar för att bolag som Sweet Swede Studio AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sweet Swede Studio AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom design och konfektion, fotografering samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sweet Swede Studio AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sweet Swede Studio AB och det är följande personer, Olsson, Jonas Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ann Pernilla som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hedin Göran, Anna Mikaela som är född 1975 och har titeln Revisor, Kungälvs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sweet Swede Studio AB är 556717-0666.