THT Consulting Bygg & Riv Service AB

Västra Götalands län

Information

556716-7910 är organisationsnummer för företaget THT Consulting Bygg & Riv Service AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som THT Consulting Bygg & Riv Service AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som THT Consulting Bygg & Riv Service AB finns i.

THT Consulting Bygg & Riv Service AB har varit registrerat sedan 2006-12-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för THT Consulting Bygg & Riv Service AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

THT Consulting Bygg & Riv Service AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för THT Consulting Bygg & Riv Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med THT Consulting Bygg & Riv Service AB så kan ni göra det på telefon genom 070-9792530 eller genom brev på följande adress:
Bultg. 16, 442 40, Kungälv

Bolaget ska bedriva konsulttjänst inom husrenoveringar såsom kök och även vid nybyggnationer, bedriva handel inom yrkeskläder och byggvaror samt därmed förenlig verksamhet. Bedriva konsulttjänst för fönsterputsning, städning och rivningsarbete samt bedriva handel med fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med THT Consulting Bygg & Riv Service AB och det är Jansson, David Göran som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Lars Samuel som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindehall, Claes Marcus som är född 1972 och har titeln Suppleant, Ljungströmer, Gun Margareta Elisabet som är född 1951 och har titeln Revisor, Ljungströmer Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,