Jalin Film AB

Västra Götalands län

Information

Jalin Film AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Jalin Film AB finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jalin Film AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Jalin Film AB har haft sedan 2006-11-30. Jalin Film AB har funnits sedan och 2006-11-30 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Jalin Film AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hagenv. 12, 442 93, Kareby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0303-19630.

Kungälv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Jalin Film AB Privat, ej börsnoterat.

Jalin Film AB har idag 556714-7599 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jalin Film AB

Bolaget skall bedriva filmproduktion samt övrig produktion inom ljud och bild, produktion av skivor och böcker, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Jalin Film AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jalin, Lars Joakim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jalin, Lizzie Marika som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .