Pulsen i Centrum AB

Västra Götalands län

Information

Pulsen i Centrum AB är ett av många bolag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Pulsen i Centrum AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pulsen i Centrum AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-01-18.

Pulsen i Centrum AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-11-06. Men sedan 2007-01-18 så har Pulsen i Centrum AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rollsbov. 25, 442 40, Kungälv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pulsen i Centrum AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8963838.

Kungälv arbetar för att bolag som Pulsen i Centrum AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pulsen i Centrum AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva friskvård, motion samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pulsen i Centrum AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pulsen i Centrum AB och det är följande personer, Andersson, Katarina Madeleine som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Liedberg, Sören Martin Whilhelm som är född 1975 och har titeln Suppleant, Ehrenpohl, Berit Kristina som är född 1952 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pulsen i Centrum AB är 556714-7425.