Thorsell Enterprises AB

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Aktiebolag som heter Thorsell Enterprises AB. Det finns flera företag som liknar Thorsell Enterprises AB i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Thorsell Enterprises AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-04-19 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2006-11-01 så har Thorsell Enterprises AB varit registrerat och sedan 2007-04-19 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Thorsell Enterprises AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Thorsell Enterprises AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Stapelbäddsg. 4, 440 30, Marstrand. Vi ni istället prata med Thorsell Enterprises AB så kan ni göra det på 073-3545547.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva design, tillverkning och försäljning av ljudanläggningar, global handel med ljudkomponenter, konsultation inom internationell affärsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Thorsell, Per Anders Erik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berner Thorsell, Madeleine C H som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Dawson, Grant William som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Eriksson, Karl Christoffer som är född 1975 och har titeln Suppleant, Fransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Thorsell Enterprises AB har 556714-2558 som sitt organisationsnummer.