MJ Nordic AB

Västra Götalands län

Information

MJ Nordic AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där MJ Nordic AB finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. MJ Nordic AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket MJ Nordic AB har haft sedan 2006-09-14. MJ Nordic AB har funnits sedan och 2006-09-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till MJ Nordic AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Veneröd 510, 442 95, Hålta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0303-250890.

Kungälv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är MJ Nordic AB Privat, ej börsnoterat.

MJ Nordic AB har idag 556707-2235 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för MJ Nordic AB

Bolaget ska direkt eller indirekt genom dotterbolag bedriva till- verkning och försäljning av insektsskydd, konsultverksamhet inom byggbranschen, försäljning och montage av garageportar, garageports- och grindautomatiker och därmed förenlig verksamhet, installation och service inom el och därmed förenlig verksamhet, produktion och försäljning av hö och utföra därmed förenliga tjänster.

I MJ Nordic AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Jan Börje Rune som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Britt Susanne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hanna Sofia Margareta som är född 1985 och har titeln Suppleant, Pauli, Johan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .