Fässbergs Entreprenad AB

Västra Götalands län

Information

Fässbergs Entreprenad AB är ett företag som finns i Kungälv. I Fässbergs Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fässberg, Anders Fritz Hans som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallentin, Peder Dan-Axel som är född 1953 och har titeln Suppleant, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fässbergs Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fässbergs Entreprenad AB på telefon 070-6256730.

Bolaget skall bedriva bygg- och anläggningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fässbergs Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fässbergs Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fässbergs Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-25 och Fässbergs Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fässbergs Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fässbergs Entreprenad AB har 556707-1583 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.