Strategisk Arbetsmiljö Blidberg AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Strategisk Arbetsmiljö Blidberg AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. Strategisk Arbetsmiljö Blidberg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Strategisk Arbetsmiljö Blidberg AB är momsregistrerat sedan2006-06-29 och har organisationsnummer 556701-9350.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-6517250 alternativt besöka eller skicka post till Strategisk Arbetsmiljö Blidberg AB på följande adress Lasshammar 204, 444 95, Ödsmål.

Strategisk Arbetsmiljö Blidberg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-06-29.

I Strategisk Arbetsmiljö Blidberg AB så sitter följande personer i styrelsen: , Blidberg, Susanne Helene som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsulterande utbildnings samt utvecklingsinriktad verksamhet inom områdena: arbetsmiljö, organisations och ledarskapsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.