AW Lokaler AB

Västra Götalands län

Information

AW Lokaler AB är ett företag som finns i Kungälv. I AW Lokaler AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wilhelmsson, Per Bengt Jerker som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Augustsson, Olof Ingvar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustsson, Ingrid Gull-Gerd som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AW Lokaler AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå AW Lokaler AB på telefon 0303-243090.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, köp och försäljning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är AW Lokaler AB av bolagstypen Aktiebolag.

AW Lokaler AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

AW Lokaler AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-01 och AW Lokaler AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AW Lokaler AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

AW Lokaler AB har 556701-1183 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.