Johansson Magnusson Rör AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungälv och Johansson Magnusson Rör AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Johansson Magnusson Rör AB är ett av dem. Statusen för Johansson Magnusson Rör AB är att Bolaget är aktivt.

Johansson Magnusson Rör AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-18. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där företaget finns i jobbar för att företag som Johansson Magnusson Rör AB ska trivas.

Johansson Magnusson Rör AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17. I Kungälv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva arbete med VVS samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Johansson Magnusson Rör AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17.

Idag är Johansson Magnusson Rör AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Johansson Magnusson Rör AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7783256.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Mats Börje -Magnusson, Jessica Susanne -Magnusson, Lars-Ove John.

De som är på något sätt har med Johansson Magnusson Rör AB är Johansson, Mats Börje som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnusson, Lars-Ove John som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anneli Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jessica Susanne som är född 1966 och har titeln Suppleant, Claesson, Maria Katarina som är född 1965 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor.

Johansson Magnusson Rör AB har 556700-0533 som sitt organisationsnummer.