Cactis AB

Västra Götalands län

Information

Cactis AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Cactis AB finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Cactis AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Cactis AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Cactis AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Västra g. 73, 442 31, Kungälv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0303-64808.

Kungälv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Cactis AB Privat, ej börsnoterat.

Cactis AB har idag 556698-9231 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Cactis AB

Bolaget ska bedriva detaljhandel med konfektion samt härrörande produkter och därmed förenlig verksamhet.

I Cactis AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sundström, Frida Malin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sundström Johansson, Bengt Stellan H som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rolf Astor som är född 1936 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Standrev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .