Healthy Cooking Sweden AB

Västra Götalands län

Information

Healthy Cooking Sweden AB är en verksamhet som finns i Kungälv. I Healthy Cooking Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Feste, Öivind som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Feste, Öivind som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Eriksen, Johnny som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pettersson, Anna Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Öst, Bo Helge Eugén som är född 1958 och har titeln Revisor, Kungälvsrevisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Healthy Cooking Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Healthy Cooking Sweden AB på telefon 070-2320109.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av hälsofrämjande matberedningsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Healthy Cooking Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Healthy Cooking Sweden AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Healthy Cooking Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-04-20 och Healthy Cooking Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-04-20.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Healthy Cooking Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Healthy Cooking Sweden AB har 556697-9786 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.