Jidekrans Invest AB

Västra Götalands län

Information

Jidekrans Invest AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Jidekrans Invest AB finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jidekrans Invest AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Jidekrans Invest AB har haft sedan 2007-01-11. Jidekrans Invest AB har funnits sedan och 2007-01-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jidekrans Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkeby 320, 442 74, Harestad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Kungälv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Jidekrans Invest AB Privat, ej börsnoterat.

Jidekrans Invest AB har idag 556694-3998 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jidekrans Invest AB

Bolaget skall äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

I Jidekrans Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jidekrans, Per Öivind som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jidekrans, Annika Maria Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .