Coloraid Coating AB

Västra Götalands län

Information

Coloraid Coating AB är ett av många bolag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Coloraid Coating AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Coloraid Coating AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-11-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Traktorg. 3, 442 40, Kungälv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Coloraid Coating AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-58997.

Kungälv arbetar för att bolag som Coloraid Coating AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Coloraid Coating AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall arbeta med lackering import av färger, monteringsarbeten inom industribranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Coloraid Coating AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Coloraid Coating AB och det är följande personer, Pettersson, Lennart Elon som är född 1961 och har titeln VD, Pettersson, Lennart Elon som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikelund, Katarina Charlotta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Coloraid Coating AB är 556692-2026.