Klosterkullen AB (Goagrepp)

Västra Götalands län

Information

Klosterkullen AB (Goagrepp) hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Klosterkullen AB (Goagrepp) finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Klosterkullen AB (Goagrepp) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Klosterkullen AB (Goagrepp) har haft sedan 2005-12-01. Klosterkullen AB (Goagrepp) har funnits sedan och 2005-12-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Klosterkullen AB (Goagrepp) så kan ni göra det genom att skicka er post till Västra g. 12, 442 31, Kungälv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0303-57699.

Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Klosterkullen AB (Goagrepp) Privat, ej börsnoterat.

Klosterkullen AB (Goagrepp) har idag 556688-6700 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Klosterkullen AB (Goagrepp)

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt handel och konsultverksamhet inom branscherna friskvård, ledarskap, IT och musik.

I Klosterkullen AB (Goagrepp) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Neime, Inger Laila Maria som är född 1952 och har titeln VD, Neime, Inger Laila Maria som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Tengström, Rolf Martin Joakim som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wilhelmsson, Per Bengt Jerker som är född 1957 och har titeln Suppleant, Alm, Carl Fredric som är född 1965 och har titeln Revisor, Reply Redovisning & Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.