ECSC International AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns ECSC International AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. ECSC International AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

ECSC International AB är momsregistrerat sedan2005-12-08 och har organisationsnummer 556687-9358.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0303-94455 alternativt besöka eller skicka post till ECSC International AB på följande adress Bagareg. 12, 442 30, Kungälv.

ECSC International AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-12-08.

I ECSC International AB så sitter följande personer i styrelsen: , Schmidt, Karl Peter som är född 1977 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva import, export, försäljning och montage av kompletta dockningshus, lastbryggor, vädertätningar, hyrdauliska lyftbord, portar, materialhanteringsutrustning samt verksamheten närliggande andra produkter inom företrädesvis byggbranschen och projektering, försäljning, handel av logistiklösningar såsom rullbanesystem och förpackningslinjer och därmed förenlig verksamhet.