Stall Tofta AB

Västra Götalands län

Information

Stall Tofta AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Stall Tofta AB finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stall Tofta AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Stall Tofta AB har funnits sedan och 2006-04-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Stall Tofta AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tofta 212, 442 75, Lycke men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0303-225853.

Kungälv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Stall Tofta AB Privat, ej börsnoterat.

Stall Tofta AB har idag 556687-1751 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Stall Tofta AB

Bolaget skall bedriva rid- och hästverksamhet samt även konst-, fiskeri- och turistverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Stall Tofta AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Jens Staffan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Gudrun Yvonne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Johannes Olof som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Maxén, Olof Sören som är född 1960 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .