Kubima AB

Västra Götalands län

Information

556686-9946 är organisationsnummer för företaget Kubima AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kubima AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Kubima AB finns i.

Kubima AB har varit registrerat sedan 2005-10-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kubima AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kubima AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kubima AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Kihlgren, Kjell Anders

Vill ni komma i kontakt med Kubima AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Nytorget 1, 442 32, Kungälv

Bolaget ska bedriva resebyråverksamhet, handel och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kubima AB och det är Kihlgren, Kjell Anders som är född 1947 och har titeln VD, Kihlgren, Kjell Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Ulrika som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Elizabeth Susanna som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Linde, Martina Irene som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Öst, Bo Helge Eugén som är född 1958 och har titeln RevisorKungälvsrevisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,