DJ Kakel & Bygg AB

Västra Götalands län

Information

DJ Kakel & Bygg AB är ett av många bolag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som DJ Kakel & Bygg AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

DJ Kakel & Bygg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-04-21.

DJ Kakel & Bygg AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-03-16. Men sedan 2005-04-21 så har DJ Kakel & Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Staby 470, 442 72, Kärna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DJ Kakel & Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5108286.

Kungälv arbetar för att bolag som DJ Kakel & Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för DJ Kakel & Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva bygg- och entreprenadverksamhet med specialitet på badrumsrenoveringar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för DJ Kakel & Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till DJ Kakel & Bygg AB och det är följande personer, Forsgren, Dick Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jenebring, Johnny Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsgren, Susanne May-Louise som är född 1956 och har titeln Suppleant, Jenebring, Pia Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Fryestam, Kaj Åke Valentin som är född 1954 och har titeln Revisor, Gole, Niklas som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant.KN Grupp AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för DJ Kakel & Bygg AB är 556678-2131.