Absolute Security Solutions Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

556678-1976 är organisationsnummer för företaget Absolute Security Solutions Göteborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Absolute Security Solutions Göteborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Absolute Security Solutions Göteborg AB finns i.

Absolute Security Solutions Göteborg AB har varit registrerat sedan 2005-03-16 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Absolute Security Solutions Göteborg AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Absolute Security Solutions Göteborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Absolute Security Solutions Göteborg AB är följande:
Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas.

Vill ni komma i kontakt med Absolute Security Solutions Göteborg AB så kan ni göra det på telefon genom 0303-94160 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva försäljning och installation av säkerhets- produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Absolute Security Solutions Göteborg AB och det är Frykholm, Joze Mattias som är född 1970 och har titeln VD, Frykholm, Joze Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,