Klimatteknik Import i Väst AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Klimatteknik Import i Väst AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. Klimatteknik Import i Väst AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Klimatteknik Import i Väst AB är momsregistrerat sedan2005-04-14 och har organisationsnummer 556676-9609.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0303-246180 alternativt besöka eller skicka post till Klimatteknik Import i Väst AB på följande adress Bultg. 40 B, 442 40, Kungälv.

Klimatteknik Import i Väst AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-04-14.

I Klimatteknik Import i Väst AB så sitter följande personer i styrelsen: Törnqvist, Christer Morgan Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Törnqvist, Tobias Peter som är född 1976 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import och försäljninig av värmepumpar och vitvaror och badrumsmöbler och därmed förenlig verksamhet.