Småtufft Kungälv AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska idka handel med barnkläder och mode, barnvagnar och sportartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Småtufft Kungälv AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Småtufft Kungälv AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 2004-12-28 så skapades Småtufft Kungälv AB och bolaget är har F-skattsedel Småtufft Kungälv AB har haft det sedan 2005-08-01.

Småtufft Kungälv AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-05

556673-4058 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungälv.

Just nu är Småtufft Kungälv AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Småtufft Kungälv AB så går det att nå dem via telefon på 0303-13002 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Småtufft Kungälv AB är Warper, Anna Maria Elisabet som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Annika Maria Therese som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Monica Ester Irene som är född 1947 och har titeln Suppleant, Warper, Bengt Robert som är född 1979 och har titeln Suppleant, Hansson, Sven Bertil Jerker som är född 1950 och har titeln Revisor, Helgusgruppen Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.