JASTEKO AB

Västra Götalands län

Information

556664-6328 är organisationsnummer för företaget JASTEKO AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JASTEKO AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som JASTEKO AB finns i.

JASTEKO AB har varit registrerat sedan 2004-08-10 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för JASTEKO AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-09.

JASTEKO AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JASTEKO AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med JASTEKO AB så kan ni göra det på telefon genom 0303-41840 eller genom brev på följande adress:
Lavettg. 9, 440 30, Marstrand

Bolagets verksamhet är handel och service av produkter och tjänster inom storköksmarknaden och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JASTEKO AB och det är Kollberg, Jan Olof som är född 1958 och har titeln VD, Kollberg, Jan Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kollberg, Sten Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Waje, Richard som är född 1962 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor