Nikell Advokatbyrå AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungälv och Nikell Advokatbyrå AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nikell Advokatbyrå AB är ett av dem. Statusen för Nikell Advokatbyrå AB är att Bolaget är aktivt.

Nikell Advokatbyrå AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-05-19. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nikell Advokatbyrå AB ska trivas.

Nikell Advokatbyrå AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-03. I Kungälv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva advokatverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nikell Advokatbyrå AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-03.

Idag är Nikell Advokatbyrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Nikell Advokatbyrå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-4176203.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nikell Advokatbyrå AB är Nikell, Mats Ivar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergenhem, Erik Gösta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Nikell Advokatbyrå AB har 556662-4523 som sitt organisationsnummer.