IHF Internationell Hyrförmedling AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungälv och IHF Internationell Hyrförmedling AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och IHF Internationell Hyrförmedling AB är ett av dem. Statusen för IHF Internationell Hyrförmedling AB är att Bolaget är aktivt.

IHF Internationell Hyrförmedling AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-24. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där bolaget finns i jobbar för att bolag som IHF Internationell Hyrförmedling AB ska trivas.

IHF Internationell Hyrförmedling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31. I Kungälv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förmedling och uthyrning av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IHF Internationell Hyrförmedling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31.

Idag är IHF Internationell Hyrförmedling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med IHF Internationell Hyrförmedling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0706-559855.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med IHF Internationell Hyrförmedling AB är Bahlman, Jon Peder som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Bahlman, Zenta Hariet Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Persson, Gert Inge Verner som är född 1940 och har titeln Revisor, Persson, Lars-Inge Christer som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Onsala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, KåBeA Revision AB som är född och har titeln Revisor.

IHF Internationell Hyrförmedling AB har 556661-6131 som sitt organisationsnummer.