Narratio AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungälv och Narratio AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Narratio AB är ett av dem. Statusen för Narratio AB är att Bolaget är aktivt.

Narratio AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-20. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Narratio AB ska trivas.

Narratio AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-15. I Kungälv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva psykoterapi, utbildning, handledning och konsultationer inom psykoterapi samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Narratio AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-15.

Idag är Narratio AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Narratio AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9664886.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Narratio AB är Karlsson, Per Olof Pontus som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lerneryd, Ulla som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Narratio AB har 556658-1699 som sitt organisationsnummer.