LINORAB AB

Västra Götalands län

Information

LINORAB AB är ett av många företag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som LINORAB AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LINORAB AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-09-18.

LINORAB AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-08-30. Men sedan 2003-09-18 så har LINORAB AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bratteråsg. 72, 417 62, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LINORAB AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9608910.

Kungälv arbetar för att företag som LINORAB AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LINORAB AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva sjukvård, psykoterapi, handledning och utbildning i anslutning härtill samt läkarpraktik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LINORAB AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LINORAB AB och det är följande personer, Noring Andersson, Lillian som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Ronny Emil som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LINORAB AB är 556648-5081.