Hermansson Utrustningar AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungälv och Hermansson Utrustningar AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Hermansson Utrustningar AB är ett av dem. Statusen för Hermansson Utrustningar AB är att Bolaget är aktivt.

Hermansson Utrustningar AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-05-13. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där företaget finns i jobbar för att företag som Hermansson Utrustningar AB ska trivas.

I Kungälv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva allmänna maskinkonstruktioner och konsulterande ingenjörsverksamhet särskilt för läkemedels-, livsmedels samt mekanisk tillverkningsindustri samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hermansson Utrustningar AB inte är momsregistrerat.

Idag är Hermansson Utrustningar AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Hermansson Utrustningar AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -Hermansson, Hans Martin -Hermansson, Ulf Roger.

De som är på något sätt har med Hermansson Utrustningar AB är Hermansson, Ulf Roger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Hans Martin som är född 1972 och har titeln Suppleant, Öst, Bo Helge Eugén som är född 1958 och har titeln Revisor, Kungälvsrevisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Hermansson Utrustningar AB har 556643-9880 som sitt organisationsnummer.