D-Fusion Scandinavia AB

Västra Götalands län

Information

556641-6557 är organisationsnummer för bolaget D-Fusion Scandinavia AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som D-Fusion Scandinavia AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som D-Fusion Scandinavia AB finns i.

D-Fusion Scandinavia AB har varit registrerat sedan 2003-03-06 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för D-Fusion Scandinavia AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

D-Fusion Scandinavia AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för D-Fusion Scandinavia AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael

Vill ni komma i kontakt med D-Fusion Scandinavia AB så kan ni göra det på telefon genom 0303-94160 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och marknadsföring inom filmbranschen, installation och försäljning av säkerhetsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med D-Fusion Scandinavia AB och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,