Glose Väst Entreprenad AB

Västra Götalands län

Information

Glose Väst Entreprenad AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Glose Väst Entreprenad AB finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Glose Väst Entreprenad AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Glose Väst Entreprenad AB har haft sedan 2003-08-09. Glose Väst Entreprenad AB har funnits sedan och 2003-08-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Glose Väst Entreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Glose 110, 442 73, Kärna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0303-226257.

Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Glose Väst Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Glose Väst Entreprenad AB har idag 556641-4529 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Glose Väst Entreprenad AB

Bolaget skall bedriva maskinentreprenad, snöröjning, gaturenhållning, fastighetsskötsel, transport samt mekaniskt underhåll, reparation och utbildning inom den marina sektorn, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Glose Väst Entreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jakobsson, Erik som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jakobsson, Svante som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Ingela Elisabeth Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Maxén, Olof Sören som är född 1960 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .