Thermo Logistik i Kungälv AB

Västra Götalands län

Information

Thermo Logistik i Kungälv AB är ett företag som finns i Kungälv. I Thermo Logistik i Kungälv AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Sven Tore Bo som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Anna Hillevi Marine som är född 1969 och har titeln Suppleant, Simonsson, Kjell Adler som är född 1944 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Thermo Logistik i Kungälv AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Thermo Logistik i Kungälv AB på telefon 0303-245660.

Bolaget skall bedriva tillverkning, design och försäljning av förpackningar och förpackningssystem med huvudsaklig inriktning på thermoformning, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Thermo Logistik i Kungälv AB av bolagstypen Aktiebolag.

Thermo Logistik i Kungälv AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Thermo Logistik i Kungälv AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-13 och Thermo Logistik i Kungälv AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-04-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Thermo Logistik i Kungälv AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Thermo Logistik i Kungälv AB har 556637-8104 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.