Coloraid AB

Västra Götalands län

Information

556636-2504 är organisationsnummer för företaget Coloraid AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Coloraid AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Coloraid AB finns i.

Coloraid AB har varit registrerat sedan 2003-01-09 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Coloraid AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Coloraid AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Coloraid AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Pettersson, Lennart Elon Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Coloraid AB så kan ni göra det på telefon genom 0303-245024 eller genom brev på följande adress:
Bilg. 7 C, 442 40, Kungälv

Bolaget ska idka handel med, samt import och export av färg och kulörmaterial samt härmed förenlig verksamhet, sprutförsilvring och härmed förenlig verksamhet, design av företrädes elektronik- och plastprodukter såsom datorer samt härmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Coloraid AB och det är Pettersson, Lennart Elon som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Robinson, Mark som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES,