BC Business Creation AB

Västra Götalands län

Information

BC Business Creation AB är ett bolag som finns i Kungälv. I BC Business Creation AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Båtelson, Per Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Båtelson, Eva Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant, Svensson, Bernt Tore Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BC Business Creation AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BC Business Creation AB på telefon 0303-61633.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom affärsutveckling, administration, handel och förvaltning med värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är BC Business Creation AB av bolagstypen Aktiebolag.

BC Business Creation AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BC Business Creation AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-12-12 och BC Business Creation AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BC Business Creation AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

BC Business Creation AB har 556635-8569 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.